top of page
Αναζήτηση

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΛΑΣ 16-17 Αυγούστου 2019

Οι φετινές καταστροφές από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στην Πρέσπα και στα χωράφια των φασολιών, παραλίγο να κοστίσει την ακύρωση του μουσικού Φεστιβάλ Κούλας, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεσπιωτών. Η απρόβλεπτη επιπλέον δουλειά στα χωράφια και η μουδιασμένη ψυχολογία των ντόπιων, προς στιγμήν αποθάρρυνε τους διοργανωτές, οι οποίοι όμως τελικά αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την τοπική ΚΟΙΝΣΕΠ «Φύση και Πολιτισμός», τον Δήμο Πρεσπών και το πρόγραμμα Poliprespa και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια της διοργάνωσης.


Έτσι φέτος οργανώθηκε ένα απολαυστικό μουσικό διήμερο στις 16 και 17 Αυγούστου και ο θεσμός του Φεστιβάλ κρατήθηκε ζωντανός. Στην παλιά πλαζ της Κούλας εμφανίστηκαν μουσικά συγκροτήματα από την Φλώρινα και την Καστοριά, που ενθουσίασαν τους Πρεσπιώτες και έφεραν και έναν ικανό αριθμό ξένων επισκεπτών στην περιοχή, αν αναλογιστεί κανείς την σύντομη περίοδο προετοιμασίας και επικοινωνίας του event.


Ντόπιοι όλων των ηλικιών στήριξαν την διοργάνωση με την παρουσία τους, με αποτέλεσμα η Πρέσπα, εν μέσω ενός δύσκολου καλοκαιριού, να βρει μια ευκαιρία να συνευρεθεί, να διασκεδάσει και να τονώσει το ηθικό της. Η καλή συνεργασία με τα τοπικά συγκροτήματα, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην φετινή πρόσκληση, υπόσχεται για του χρόνου μια διοργάνωση που θα περιλαμβάνει μουσική και συμμετοχές από τις 3 όμορες χώρες! Μείνετε συντονισμένοι!




festival koula
.pdf
Download PDF • 382KB


7 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page